Uw bestaande website laten vernieuwen

Waarom en wanneer uw website vernieuwen? En tegen welke kost?

Uw website
vernieuwen

Uw oude website niet meer voldoet aan de laatste HTML-eisen? U wilt uw site eindelijk 'responsive' maken? Er zijn problemen (gebruik van flash/frames/..), een verouderd design of teksten die aangepast moeten worden: hoe geweldig uw website ooit ook was, op een dag is het dringend tijd voor een update.

Full rounded Button
Happy

Clients

Great

Websites

Website
Upgrade

Uw zaak heeft al een website maar verdient zeker een nieuwe website? Laat ons uw website in een nieuw - en modern - jasje steken! Wij nemen de bestaande inhoud zoals teksten en foto's over en passen aan waar nodig. U kan tevens uiteraard gebruik blijven maken van uw bestaande domeinnaam en hosting

Learn More

Wanneer en waarom uw website vernieuwen?

Scoort mijn website hoog in Google?

Een goede optimalisatie van uw site verhoogt uw ranking!

Volgens onderzoek gebruikt 98% van de Belgische internetgebruikers Google. Met een professionele website die is geoptimaliseerd voor zoekmachines (door middel van SEO) verschijnt u hoger in de zoekresultaten en zullen (potentiële) klanten uw website sneller vinden.

Is mijn website zichtbaar op elk toestel?

Responsief design voor uw website is een must!

Hoewel het meeste webverkeer nog altijd van desktops komt, maken tablets en smartphones reeds meer dan 30% van het internetverkeer uit. Een goede professionele website is dan ook door gebruik te maken van moderne code geschikt voor alle toestellen, zo ook de mobiele toestellen als tablets en smartphones!

Geeft mijn website resultaten?

Heeft u webpagina's die conversie bevorderen?

U heeft wel een website maar u deze brengt u niet de gewenst resultaten? U heeft geen contactformulier (uw emailadres op uw site is een recept om uw mailbox te vullen met ongewenste spam!), geen Google-maps plaatsbepaling? Tijd voor een vernieuwing van u website!

Heb je zicht op je website-bezoekers?

Kunt u nagaan wat uw bezoekers doen op uw site?

Oudere websites zijn veelal gebouwd zonder enige vorm van analytische opvolging van je bezoekers. Wij implenteren standaard 'Google Analytics' in onze websites zodat u makkelijk zicht krijgt op hoeveel bezoekers uw website bezoeken en wat ze daar brengt!

RESPONSIVE & FUTURE-PROOF

Wij bouwen professionele websites die passen bij de uitstraling van uw zaak, met de nieuwste technieken zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de onmiddelijke toekomst!

Responsive webdesign is een techniek die gebruik maakt van HTML5 en CSS3. CSS3 bevat zogenaamde ‘media queries’ waarmee in functie van de gedetecteerde schermgrootte een aangepaste webpagina-layout wordt gekozen.

We ontwikkelen niet alleen websites, we zorgen ook dat er bezoekers naartoe komen. We optimaliseren uw website voor courante zoekmachines, zodat hij in de zoekresultaten verschijnt. En uiteraard zijn onze ogen ook gericht op social media, waarmee de website makkelijk kan gelinkt worden.

Vernieuwde website

01.

BESTELLING

U bestelt uw website bij LOCALSITES.BE. wij hanteren een transparante prijzenpolitiek met één all-in prijs voor het website-design. Normalerwijze bedraagt de prijs EUR 350.

02.

AFSTEMMEN

Wij kijken uw oude website na, bekijken uw scores in Google (en gaan na waar er eventueel problemen zijn die we kunnen verhelpen) en stemmen met u af wat uw wensen zijn inzake uw vernieuwde website.

03.

INHOUD

U levert ons eventuele nieuwe inhoud, foto's en/of videos aan die u geïntegreerd wil zien in uw nieuwe website en vermeldt wat van de oude inhoud van de bestaande website mag worden hergebruikt.

04.

TESTEN

We bouwen uw vernieuwde website eerst op een preview domein dat u kan bekijken, en houden u op de hoogte van het verloop. Wanneer de website klaar is, publiceren we uw website op uw webhosting.

Save time, save money, look more professional and win more clients.

Via Senior Vice President Design REVOX Ltd. 12345

Iphone
Mobiele website
Een snelle nieuwe site
Hoe doet uw site het in vergelijking met deze webpagina?
Snelle website
Responsive
Our long standing vision has been to bypass the usual admin dashboard structure, and move forward with a
Launch Your Design
Our long standing vision has been to bypass the usual admin dashboard structure.