Uw website laten maken

Wij bouwen een moderne website voor een attractieve prijs!

Een professionele website aan een betaalbare prijs?

 • U zoekt vooral een betaalbare bedrijfswebsite?
 • Geschikt voor KMO's en zelfstandigen die een professionele website willen aan een betaalbare prijs
 • Intro-pagina + 5 webpagina's + mailformulier en Google Maps
 • Snelle levertermijn van uw website
 • Prijs / kwaliteit bij de beste op de markt

Neem zeker contact op indien u interesse heeft in een betaalbare website!

Wij bouwen reeds een professionele website met alle moderne functionaliteit voor EUR 350!
 • Een professioneel opgemaakte website met een vijftal pagina’s alsook een introductiepagina en contactformulier met Google Maps locatiebepaling. voorbeeld
 • Responsive: Het design van je website past zich automatisch aan de grootte van het computerscherm aan. Zo ziet uw site er perfect uit op tablet pc’s en smartphones. Wat is dit?
 • Aanmelding: Handmatige aanmelding van uw nieuwe website bij Google, Yahoo en Bing als extra gratis service.
 • Een website laten bouwen kost bij ons geen duizenden euro’s. En dat is maar goed ook want een aantrekkelijke website is ook voor de visibiliteit van uw zaak nu éénmaal noodzakelijk.
 • Wilt u een basisaanwezigheid op het internet waar klanten bijvoorbeeld uw openingsuren of locatie kunnen bekijken? Wilt u uw diensten visueel voorstellen? Of wilt u vooral nieuwe klanten aantrekken? Wij bouwen een verzorgde site die aansluit bij uw behoeften.
 • Uw website laten maken

  Intro pagina

  Op deze pagina stelt u uw bedijf of uzelf voor op uw website. Het is de onthaalpagina voor uw (potentiële klanten). Informatief doch beknopt. Foto's (en/of video) zijn aangewezen.

 • Contact pagina

  Een contactpagina mag uiteraard niet ontbreken op uw website. Wij maken alle websites met een werkend contactformulier alsook Google Maps integratie (indien u een fysieke locatie heeft).

 • Uw diensten

  Als hoofdpagina's raden wij aan zowiezo uw diensten/goederen centraal te stellen op uw nieuwe website. Immers zijn dit de zoektermen die uw potentiële klanten gebruiken als ze op searchengines gaan zoeken.

 • Voorstelling bedrijf

  Eventueel kan u daarnaast ook een voorstelling geven van uw bedrijf en/of uw team medewerkers en uzelf.

 • Sitemap

  Een sitemap, soms siteplan, is een pagina of document waarin links naar alle pagina's van een website staan, die meestal op onderwerp dan wel relevantie zijn gesorteerd. Dit is een handig hulpmiddel voor bezoekers en zoekmachines om bepaalde pagina's te vinden op een site.

 • Aanmelding

  Wij melden uw site aan in Google & Bing op basis van een speciale XML sitemap zodanig dat uw nieuwe website zo spoedig als mogelijk wordt geindexeerd door Google, Bing en andere zoekmachines!

01.

Website bestelling

Je bestelt je website voor een éénmalige vaste lage prijs. Je krijgt alle eigendomsrechten en er zijn geen terugkerende kosten.

02.

Wij stemmen met u af

We nemen contact op voor de intake waarbij we het verdere verloop afstemmen.

03.

Website inhoud

Je bezorgt ons alle informatie, teksten en bestanden die nodig zijn voor de opmaak. Heb je nog geen inhoud? Dan zetten we alles voor je klaar met vultekst en placeholders die je later zelf makkelijk kan aanpassen.

04.

Testing

We bouwen je website eerst op een preview domein, en houden je op de hoogte over het verloop. Wanneer de website klaar is publiceren we je website op jouw webhosting en vanaf dan kan iedereen je nieuwe website bewonderen.

Heeft u vragen inzake het bouwen van uw website?

Aarzel vooral niet om ons te contacteren indien u vragen heeft!.

Contact

WEBDESIGN

Wat kunnen we voor u doen inzake uw website?

Wij bouwen functionele websites die uw zaak in de spotlight zetten. Door een bezoek aan uw zakelijke website krijgen potentiële klanten de eerste indruk van uw bedrijf. Een positief imago start met een goeie website waar de klanten gemakkelijk hun weg vinden.

Responsieve website laten maken

Scoren in de grote zoekmachines is essentieel om relevante potentiële klanten aan te trekken. Op basis van een propere en geoptimaliseerde code maken wij uw website vindbaar. De zogenaamde 'on-page SEO' is volledig inbegrepen in de prijs.

Uw nieuwe website

Proin gravida nibh vel velit auctor enean sollicitud lorem quis bibendum auctor, nisi elit conseq uipsum velit auctor enean sollicitud.

Responsief Design

Meer en meer mensen bezoeken websites met smartphones, tablets, netbooks etc. met verschillende schermgroottes. Uw website wordt dan ook overal optimaal weergegeven als hij mobielvriendelijk of responsive is.

SEO Inbegrepen

Hoe meer bezoekers op uw website, hoe beter. Daarom is het belangrijk om gemakkelijk gevonden te worden via Google. Dankzij een nieuwe website en zoekmachine optimalisatie staat u bovenaan!

Waarom uw website laten maken door Localsites?

Our Main Goal is to Create New Design Trend For Your Next Website

Goedkoop

Uw nieuwe website vanaf EUR 350.

Snelle service

Een eerste versie binnen de week.

Lokaal gericht

Wij werken enkel voor lokale zelfstandigen & KMO's.

Easy to use

Proin gravida nibh vel velit auctor enean sollicitud.